Wat is CS Hosted Voice?

de modernste VoIP centrale binnen Nederland

De modernste Hosted Voice centrale; uiterst krachtig, boordevol functionaliteiten en bovenal, bijzonder eenvoudig te bedienen. De telefooncentrale kunnen we volledig met logo’s en foto’s opleveren. Het is mogelijk om online zelf nieuwe gebruikers toe te voegen, telefoonnummers aan te vragen, belplannen aan te passen of andere functionaliteiten toe te voegen.

  

Onze tevreden klanten.

Referenties

Click-to-dial

Click-to-dial en online telefoonboek

Met de click-to-dial plugin worden alle telefoonnummers in de webbrowser automatisch belbaar. Denk hierbij aan telefoonnummers op een website of in een online CRM-systeem.

Voeg telefoonnummers toe aan het telefoonboek. U kunt een contact naar wens PRIVE of GEDEELD maken door op het icoontje te klikken. Voeg losse contacten toe in het telefoonboek via de [ + ] button. 

Dit alles voor een optimale bereikbaarheid!

Qaller

bellen en doorverbinden via de app

Wilt u even snel iets wijzigen in uw belroute? Doe dit voortaan snel en gemakkelijk via de smartphone of tablet met onze Qaller app.

Bellen met uw mobiel met uw zakelijke vaste nummer? Of direct een collega op kantoor bereiken? Wilt u zelf inkomend bereikbaar zijn? Uw voicemail afluisteren of een andere voicemailbegroeting instellen?

Met de mobiele app Qaller kunt u uw telefooncentrale bedienen en beheren via uw smartphone of tablet.

Wanneer of waar dan ook. Snel en gemakkelijk. Altijd en overal bereikbaar.

Dat biedt vrijheid en onafhankelijkheid!

 

Afspraak maken?

Onze specialisten komen graag bij uw langs om op basis van uw huidige situatie een vrijblijvend plan te maken!