ons telefonie platform

Kijk hiernaast voor een introductie van CS Hosted Voice

Het platform

Alle functionaliteiten bij elkaar.

Welkom in de wereld van CS Telecom

Met CS Hosted Voice van CS Telecom beschikt u over professionele  functionaliteiten waarvoor u tot nu toe een geavanceerde eigen telefooncentrale in huis had. U betaalt een bedrag per maand voor de telefooncentrale-features. Dit maandbedrag is afhankelijk van de door u gewenste features. De diverse functionaliteiten zorgen ervoor dat uw telefoonsysteem naadloos met uw organisatie meegroeit. 

Alle functionaliteiten onder één dak!

Ervaar het genot van CS Hosted Voice

VoIP is niet het enige wat u krijgt met CS Hosted Voice. U krijgt namelijk een moderne centrale die niet alleen uw telefoontjes kan doorsturen naar uw toestel maar ook hoe de lijnen binnenkomen, bij wie en wanneer. Zo kunt u bijvoorbeeld door middel van openingstijden, keuzemenu’s, wachtrijen, belgroepen of omleidingen uw telefonie naar eigen wens routeren.

Online telefoonboek + bellen en doorverbinden via uw browser

Al uw contacten online beheren.

Online telefoonboek

Al uw contacten online beheren. We kunnen uw contacten importeren in uw telefonieomgeving. Zodoende hoeft u niet alles handmatig in te vullen. Een export vanuit uw CRM-omgeving kunnen we aanpassen en toevoegen. Splitsing tussen privé en gedeelde contacten is mogelijk.

Click-to-dial

Klik op een nummer in uw browser en bel dit nummer via uw eigen vaste toestel. Uw toestel rinkelt, neem het aan en het nummer wordt op uw vaste telefoon gebeld. Een pop-up toont uw actie en verdwijnt automatisch na 5 seconden.

Als u het contact in het telefoonboek hebt opgeslagen, kunt u bij een inkomend gesprek een pop/up met het nummer en naam op uw scherm laten verdwijnen.

 

 

Onze tevreden klanten.

Samenwerkingen

Ook bellen via CS Telecom?

Onze specialisten komen graag bij u langs om op basis van uw huidige situatie een vrijblijvende offerte te maken!