CS TELECOM & IT

Uw telecompartner uit Zierikzee

wij helpen je
bij je zakelijke werkplek.

CS Telecom & IT is een jonge, innovatieve groep met alle disciplines in de telecommunicatie onder één dak. Als je een betrouwbare en kostenefficiënte partner zoekt, die met passie voor telecom adviseert, realiseert en beheert, ben je bij CS Telecom & IT aan het juiste adres. CS Telecom & IT staat elke werkdag voor je klaar om je maximaal te ontzorgen. Dit biedt jou organisatie gemak en zekerheid. Onze klanten zijn ons bestaan en continuïteit. 

Graag begroeten wij je als klant om daarna op basis van je eigen ervaringen de relatie te versterken en uit te breiden. Gebruik deze website voor het stellen van je vragen of voor een aanvraag van een gesprek met één van onze adviseurs. VoIP telefonie, mobiele telefonie, zakelijk internet & wifi, camerabeveiliging, Office 365 voor alles kun je terecht bij CS Telecom & IT. Dit alles met de hoogste service en kwaliteit!

Jaar ervaring
werkplekken
Medewerkers
Blije klanten

de mensen die er toe doen.

Je automatisering in goeie handen.

Corné Schilperoort

CEO

Lars Holm

New Business

Rob Schalkoort

Backoffice

Ko Passchier

Telecom Engineer

Vera van der Moezel

Backoffice

Sanne Schilperoort

Inbound Sales

Ricardo Engel

Marketing

Indy Raats CS Telecom & IT a

Indy Raats

Stagair ICT beheer

Werken bij CS Telecom & IT

Openstaande vacatures.

Ben jij de topper die wij zoeken?

Denk jij een toegevoegde waarde te zijn voor ons team? Stuur dan je CV en motivatie op naar info@cstelecom.nl

Als engineer word je verantwoordelijk voor het vertalen van de klantvraag naar een technisch uitvoerbare engineering of vernieuwing van de huidige automatisering.

Ben jij die enthousiasteling die wij zoeken en wil je graag werken binnen een ambitieus team? Stuur dan je CV en motivatie vrijblijvend  op naar info@cstelecom.nl.

CS Telecom & IT is altijd op zoek naar ambititeuze studenten die een bijdrage kunnen leveren aan onze bedrijfsvoering. Denk jij die student te zijn die iets kan bijdragen?

Wij zoeken studenten op de volgende gebieden:

  • administratie
  • netwerk- en systeembeheer 
  • informatica
  • mediabeheer

Denk jij een toegevoegde waarde te zijn voor ons team? Stuur dan je CV en motivatie op naar info@cstelecom.nl

Wat klanten zeggen.

CS Telecom & IT voorziet Oiltanking al reeds zo'n 7 jaar in hun mobiele telefonie oplossing. 4G Onbeperkte data oplossingen voor verschillende sites met Wifi. Tevens levert men smartphones, tablets en explosievrije toestellen voor onze medewerkers. Service is top!
Naam | Functie
Chantal Buzeijn - Oiltanking
Corné Schilperoort van CS Telecom & IT heeft ons geadviseerd en geholpen bij onze overstap naar de vast-mobiel-integratie van Techno West Services. Dit heeft geresulteerd in een kostenbesparing van €750,00 per maand. Wij hadden onze investering binnen 4 maanden terugverdiend en zijn voorzien van een totaal nieuwe telecominstallatie.
Naam | Functie
Marnix Westraate - Techno West Service
CS Telecom & IT heeft onze migratie uitgevoerd van onze Tele2-omgeving naar de diensten van CS Telecom & IT. 3 vestigingen gekoppeld aan CS Hosted Voice gekoppeld met CS Mobiel. Zelf beheer over eigen diensten. Nummers, belplannen en gebruikers zelf kunnen toevoegen of wijzigen. CS Telecom & IT regelt het allemaal, top!!
Naam | functie
Hartger Visser | Bandall Benelux
yealink-T48S3

Wordt jij onze nieuwe collega?

Neem contact op of kom langs!

Onze tevreden klanten.