Ons telefonie platform

Kijk hiernaast voor een introductie van CS Hosted Voice

Ervaar het genot van CS Hosted Voice

VoIP is niet het enige wat je krijgt met CS Hosted Voice. Je krijgt namelijk een moderne centrale die niet alleen je telefoontjes kan doorsturen naar je toestel, maar je kunt ook zien hoe de lijnen binnenkomen, bij wie en wanneer. Zo kun je bijvoorbeeld door middel van openingstijden, keuzemenu’s, wachtrijen, belgroepen of omleidingen uw telefonie naar eigen wens routeren.

Alle functionaliteiten bij elkaar.

Met CS Hosted Voice van CS Telecom beschik je over professionele  functionaliteiten waarvoor je tot nu toe een geavanceerde eigen telefooncentrale in huis had. Je betaalt een bedrag per maand voor de telefooncentrale-features. Dit maandbedrag is afhankelijk van de door jou gewenste features. De diverse functionaliteiten zorgen ervoor dat uw telefoonsysteem naadloos met jou organisatie meegroeit. 

Al je contacten online beheren.

Online telefoonboek

Al uw contacten online beheren. We kunnen je contacten importeren in je telefonieomgeving. Zodoende hoef je niet alles handmatig in te vullen. Een export vanuit je CRM-omgeving kunnen we aanpassen en toevoegen. Splitsing tussen privé en gedeelde contacten is mogelijk.

Click-to-dial

Klik op een nummer in je browser en bel dit nummer via je eigen vaste toestel. Je toestel rinkelt, neem het aan en het nummer wordt op je vaste telefoon gebeld. Een pop-up toont je actie en verdwijnt automatisch na 5 seconden.

Als je het contact in het telefoonboek hebt opgeslagen, kun je bij een inkomend gesprek een pop/up met het nummer en naam op je scherm laten verschijnen.

Onze tevreden klanten.

Interesse in onze diensten?

Kom gerust op de koffie zodat onze specialisten op basis van jou situatie een vrijblijvende offerte op kunnen stellen.