Glasvezel bedrijventerrein Zierikzee

Al jarenlang strijden wij voor een sneller en stabieler zakelijk internet op de bedrijventerreinen in Zierikzee. Nu is daar de oplossing voor jullie als zakelijke klant om een toekomstgerichte verbinding te realiseren tegen minimale eenmalige kosten. U betaalt alleen de kosten voor het installeren van het modem. Voor meer informatie komen we graag bij u langs.

Neem contact met ons op via: 0111-745500

Glasvezel van Delta Fiber

Hoe werkt het traject precies?

Vanaf begin April 2023 begint de vraagbundeling.

De aanleg van een glasvezelnetwerk is een kostbare aangelegenheid. Om de kosten van de aanleg te dekken, is het noodzakelijk dat een minimaal percentage van de inwoners en bedrijven zich aanmeldt en diensten afneemt via het glasvezelnetwerk. Op deze manier staan er inkomsten tegenover de hoge aanlegkosten.

Als het minimale percentage niet gehaald wordt, leggen wij helaas geen glasvezel aan. Alle contracten met de telecomaanbieders vervallen dan automatisch. Het kost je dus in dat geval niets.

Wij houden U op de hoogte van de actuele stand van zaken. U kunt ons ook altijd telefonisch bereiken op telefoonnummer: 0111-745500.

Normaal gesproken betaal je voor de aanleg van een glasvezelverbinding een behoorlijk bedrag. Tijdens dit traject betaal je geen eenmalige kosten voor de aanleg van de glasvezel en ook geen vastrechtkosten voor je verbinding. Wel betaal je een eenmalige vergoeding voor de installatie van het modem en het inrichten van het netwerk.
 
 
U kunt ons bereiken op verschillende manieren:
 
– 0111-745500
– info@cstelecom.nl
 
 
 
   

Wat zijn de voordelen van glasvezel?

Razendsnel internetten, haarscherp televisiekijken, ongestoord bellen, dat kan allemaal met glasvezel. Glasvezel biedt namelijk een betrouwbare vaste verbinding. Dankzij de enorme capaciteit is glasvezel klaar voor de toekomst. Omdat je jouw verbinding met niemand hoeft te delen, heb je nooit last van digitale spitsuren en storingen. En wist je dat je met glasvezel net zo snel kunt uploaden als downloaden? Je krijgt dus supersnel en stabiel internet voor hetzelfde geld. Tot slot is glasvezel ook nog eens een milieuvriendelijke oplossing ten opzichte van de ouderwetse koperverbinding. Zo krijg je dus op allerlei manieren waar voor je geld.

Wat is het verschil tussen glasvezel en COAX, ADSL of VDSL?

ADSL en VDSL maken gebruik van het netwerk dat van oudsher wordt gebruikt voor vaste telefonie. De opwaardering van dit telefonienetwerk maakt internet- en soms ook televisiediensten mogelijk. Het bestaat voor een groot deel uit koperen kabels. Zowel ADSL als VDSL heeft een aantal nadelen, vooral in Zierikzee:

  • koperen kabel kent weerstand. Hoe langer de kabel, hoe groter deze weerstand. Hoe groter de weerstand, hoe lager de capaciteit en hoe lager de maximale snelheid. Op het bedrijventerrein in Zierikzee is de afstand tot aan de wijkcentrale maximaal en hierdoor is de capaciteit van de verbinding minimaal.
  • Glasvezel heeft deze nadelen niet. Met glasvezel kun je bestanden up- en downloaden met dezelfde hoge, stabiele snelheid. Dat bespaart je veel tijd. Omdat glasvezel ongevoelig is voor weersomstandigheden en storingen en de capaciteit in principe oneindig is, kun je hiermee tientallen jaren vooruit.

Onze tevreden klanten.

Interesse in onze diensten?

Kom gerust op de koffie zodat onze specialisten op basis van jou situatie een vrijblijvende offerte op kunnen stellen.