Het beste mobiele netwerk voor jou

De beste provider voor jou, is het mobiele netwerk dat een goede dekking biedt van de plaatsen waar je het meest bent, zoals thuis, op je werk en bij familie. Het gaat erom waar jij je prettig bij voelt, op de locatie waar jij het vaakst bent!

Dekking mobiele netwerken

In Nederland zijn er maar 4 providers met een eigen mobiel netwerk: KPN, Vodafone, T-Mobile en Tele2. Providers als Ben, Hollandsnieuwe of Simyo hebben geen eigen netwerk. Zij maken gebruik van de netwerken van deze grote providers. Alle Nederlandse netwerken hebben een dekking hebben van 93% en hoger voor 4G-internet. In Rotterdam, Amsterdam en Den Haag is de dekking zelfs meer dan 95%.

Dekkingskaarten providers

Heb je geen goede dekking of val je maar amper binnen het bereik? Dan kun je op de dekkingskaarten van de providers kijken of zij een beter bereik beloven. Voor de dekking van de kleine providers kun je ook kijken op de kaarten van de grote providers. Je kan natuurlijk ook lokaal kiezen, CS Telecom & IT is een goed en betaalbaar alternatief. CS Telecom & It kijkt graag met de klant mee, zodat er samen gekeken kan worden naar een mooie oplossing!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *